Courses and events

     göteborg 400 år     

KURSER , MÖTEN & EVENT

 

 

Kurser

Vi erbjuder exklusiva kurser för små grupper där kreativitet, skaparkraft, inspiration och personlig utveckling står i fokus.

I våra kurser kommer får du få möjlighet att bla utforska ditt kreativitet och ditt uttryck och skaparkraft i en tillitsfull och trygg miljö. Du får gott om tid för din egen process och så mycket tid du behöver med oss. Du kommer även att få möjlighet att utmana dig, reflektera, måla, tänka, vila, växa. Vår intention med helgen är att att du fått redskap att fortsätta arbeta hemma på egen hand med kraft och tillförsikt. Vi vandrar båda den shamanska vägen och hela vår förhållning till omvärlden vilar på detta fundament och kommer så även att göra under kurserna.döljer sig bakom motivet. Vill ni själva prova på att måla under vägledning och lustfyllda former? 

Välkommen till en inspirerande och en annorlunda stund där vi hoppas att ni ska känna er påfyllda både till kropp och själ.

Vi huserar i Göteborgs historiska hjärta och våra varsamt renoverade lokaler är daterade 1746. Vi berättar gärna om historiken kring Sveriges största emigrantstråk. Både  privata grupper och företag är såklart välkomna!

Ta kontakt med oss. Vi hjälper er  att skapa ett inspirerande möte, event efter era önskemål.

 

 

COVID-19
Vi följer folkhälsomyndigheternas råd och riktlinjer och arrangerar våra kurser och event på ett säkert sätt gällande smittspridning. För att delta får du inte ha symtom på Covid -19 . Har du haft symtom eller Covid -19 gäller FHMs riktlinjer för karens se hemsida 1177. (Hur länge kan jag vänta med att träffa andra) 
Du får då möjlighet att delta på nästa datum, om vi själva känner symtom eller om myndigheternas riktlinjer förändras på ett sätt så att vi inte kan genomföra kursen som planerat, försöker vi genomföra den på annat sätt eller flytta fram datumet. 

 

Sign up for newsletter - Color my life